Jeg har i den primære del af mit arbejdsliv forstærket og fremhævet menneskers personlige udtryk og budskaber til gavn for deres modtagere. Først med en karriere som instruktør i teater- og tv-branchen og senere som personlig kommunikationsrådgiver for profiler i det offentlige- og private erhvervsliv samt i det politiske liv.

Mine klienter findes primært i vækstvirksomheder, kommuner og indenfor politik. Efter 8 år med arbejde og studier i London arbejder jeg ligeså gerne på engelsk som på dansk.

Jeg er fagligt og personligt interesseret i at udvikle mine klienters professionelle udtryk og bibeholde autenticiteten i deres personlige brand og kommunikation. Jeg søger til stadighed at øge selvindsigten hos den enkelte og vægter modtagerorienteret kommunikation højt. Udgangspunktet bliver altid taget i de faktiske omstændigheder, min klient arbejder under. Vi arbejder sammen ud fra en individuel kommunikationsplatform.
Min stil er direkte, konkret og handlingsorienteret. Konkrete træningssituationer med direkte feedback, fører til konkret udvikling og markante resultater.   

Jeg er født i 1969 i Ålborg og bor i dag på Vestlolland, hvor jeg er arbejdende formand for brandingprojektet, ”Nu tæller kun handling” og medejer af landbruget Frederiksdal Gods, hvor vi gennem de seneste år har oparbejdet Danmarks største produktion af Kirsebærvin, hvoraf størstedelen distribueres til verdensmarkedet.